• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ruggieri Pinedo en Timothy Lampe zijn de grote winnaars van de ENNIA Montaña Bike Classic die afgelopen zondag in de straten van Montaña werd gereden. Beide renners zijn lid van de Pedal Pushers Cycling Club. Tijdens de race werden twee routes verreden, één op de weg en één off-road.

Honderd rijders namen deel aan de tocht. De wedstrijd vertrok vanaf Montaña en ging via Koraal Tabak en Ronde Klip en weer terug, om te eindigen voor de kerk van Montaña. Timothy Lampe wist de off-road wedstrijd te winnen met een kleine voorsprong op Rubencito Specht van Generation Next. Als derde eindigde Jamel Querero (ook van de Pedal Pushers), die in de categorie van Sub Masters reed.

Team SSSC laat goede indruk achter
Voor de wedstrijd op de weg won in de sub 23-categorie Ruggieri Pinedo (Pedal Pushers), die net is teruggekeerd van de Panamerikaanse Spelen in Colombia. Hij wist eerder te eindigen dan de twee grootste wielerbeloften van dit moment: Gyasi Sulvaran (Pedal Pushers) en Kevin Serberie (Generation Next). Een team dat veel indruk maakte, is de SSCC-formatie, dat wordt gesponsord door ENNIA.

Talent
Het team heeft onlangs veel jeugdig talent aangetrokken. Daarbij heeft ENNIA flink in de buidel getast door voor duizenden guldens aan nieuwe rijwielen voor het team te kopen. Kenners verwachten in de toekomst meer te horen van het team onder leiding van Aichel Magdalena.

www.versgeperst.com