• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Open Marine Judo Kampioenschap dat zaterdag door de Marine Sport Vereniging georganiseerd werd trok veel belangstelling. Ruim 60 judoka’s van lokale clubs namen het tegen elkaar op. De hele dag kon het publiek mooie worpen en overige technieken van de atleten aanschouwen. 

Janwe Judo Club, Sentro Rekreativo Suffisant (SRS), Oleander, Marine Sport Vereniging (MSV) en Xtreme Judo Team lieten hun judoka’s strijden om het kampioenschap. Er werd binnen verschillende categorieën gespeeld die opgesteld worden aan de hand van leeftijd en gewicht.

U-9
Sharvin Pieters (SRS), Dunstan Lagervelt (Janwe), Stephan van den Berg (janwe), Tristan de Sousa (Janwe), Kevin Swiers (MSV) en Jurvenier Rijnschot (SRS) werden als kampioen bekroond in de leeftijd tot en met 8 jaar.

U-11
In de categorie tot en met tien jaar wonnen Judrien Diaoen (Xtreme), Robin Lucia (janwe), Javy-Ray Ellis (SRS), Ilijah Tschumie (Janwe) en Erin Dorand (SRS) de gouden plak. Mervianny Boasman (oleander) en Xolanthe Maria (Janwe) wonnen goud bij de meisjes tot en met 10 jaar.

U-20
De winaars van de categorie tot en met 11 jaar waren Jeremy Alberto (Oleander), Matthew Lasten (Janwe) en Yvanleah Maria (Janwe), en bij de meisjes Inez Bérénos. In de klasse tot en met 15 jaar werden Gunnarson Schoop (Janwe) en Darion Cornelia (Oleander) en bij de meisjes Jilmarialitz Gaari (SRS) kampioen. Bij de junioren, de klasse onder de 20 jaar wonnen Christopher de Windt (Janwe) en Elliot Gutierrez (Janwe).

www.versgeperst.com