• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Vurnon Anita in actie voor AjaxAMSTERDAM – Na zeven jaar wordt het landskampioenschap in de Nederlandse voetbalcompetitie weer gevierd in Amsterdam. Ajax, met Vurnon Anita en Gregory van der Wiel uiteraard in de basis, won in een kokende Amsterdam ArenA met 3-1 van FC Twente.

“Hier doe je het allemaal voor”, zei Gregory van der Wiel tegenover de camera van de NOS. “Al een paar jaar lang”, verwees de rechtsback van Oranje naar de zeven jaren waarin Ajax naast de titel greep. “Zelfs na ADO Den Haag (Ajax verloor met 0-1, red.), toen veel mensen ons afschreven, ben ik er in blijven geloven.”

Vurnon Anita
Als verdedigende middenvelder speelde Vurnon Anita weer een belangrijke rol op de Amsterdamse as. Anita was dan ook door het dolle heen na het laatste fluitsignaal. Met de Curaçaose vlag wapperend achter zich aan rende de kleine voetballer het hele veld over.

Van der Wiel blijft in Amsterdam
Op de vraag of Van der Wiel ook volgend seizoen bij Ajax voetbalt, stelde hij: “Zeker. Ja.” Een opvallende uitspraak, want de rechtsback met een Curaçaose vader werd de laatste weken gelinkt aan het Engelse Chelsea en Bayern München uit Duitsland.

2 reacties op “Ajax met Anita kampioen, Van der Wiel: ‘Ik blijf’”

  1. kampioenen ole ole ole wanneer komt anita naar curacao ik zeg bij hato staan en rode loper uit en klappen voor die jongen!!!!

  2. Curaçao mag trots zijn op deze twee voorbeeldige ambassadeurs.