• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voor de zesde opeenvolgende keer zullen de bekende wielerbroers Frank en Andy Schleck present zijn bij de Amstel Curaçao Race. Op zaterdag 5 november vindt de tiende editie van het wielerspektakel plaats waarvan de start en finish weer nabij het Lions Dive & Beach Resort zullen zijn.

Op grootse wijze zal dit jubileum gevierd worden. Organisator Leo van Vliet is nu op het eiland om de sponsoring weer rond te krijgen. “We willen nog wat extra dingen doen om het programma nog aantrekkelijker te maken”, zegt de koersdirecteur. Ook de feestavond willen we upgraden.”

Ambassadeurs van Curaçao
Na Luik-Bastenaken-Luik, waar de Schleck-brothers als tweede en derde eindigde, nodigde Van Vliet de Luxemburgers weer uit. “Ze reageerden direct enthousiast en bevestigden dat ze weer van de partij zijn. Frank en Andy zijn ware ambassadeurs van Curaçao en van het wielerevenement. In het peloton maken ze andere renners enthousiast om naar ons eiland te komen, terwijl ze er ook uitgebreid in vele interviews over Curaçao spreken.”

Deelnemersveld
In 2008 schreef Andy de Amstel Curaçao Race op zijn naam, terwijl Frank afgelopen jaar de beste was. Naast de Schleck-broers heeft Van Vliet ook de winnaar van Parijs-Roubaix Johan Vansummeren vastgelegd. “Diverse andere renners hebben we ook uitgenodigd, maar in deze fase van het jaar zijn de meesten nog niet met hun vakantie bezig. De bevestigingen komen meestal pas in de periode na de Tour. Voor deze tiende editie gaan we onze best doen om opnieuw een schitterend deelnemersveld te presenteren.”

1 reactie op “Schlecks-broers naar Amstel Curaçao Race”

  1. Jammer, wordt weer moeilijker om bij de eersten te eindigen voor mij dan!!!!