• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De commissie Sporter van de Maand heeft gisteren vergaderd in de vergaderzaal van Fundashon Futbol Kòrsou (FFK). Daar werd gediscussieerd over de kandidaten die aan de leden van de commissie werden gepresenteerd voor de benoeming voor sporter van de maand april.

Dit heeft geleid tot een kleine wijziging in de dag waarop de drie genomineerden worden gekozen. Voorheen vond dit plaats twee dagen voor de zaterdag van de prijsuitreiking, dus op donderdag. Nu is besloten om dit te doen op dinsdag om de commissie meer ruimte te geven om te beraadslagen over alle details die komen kijken bij de prijsuitreiking.

Nominaties
De commissie is gekomen tot de volgende nominaties: Johannes Didi Gregorius Senior (Basebal) die zorgde voor de overwinning van Santa Maria en werd uitgeroepen tot Most Valuable Player van de finale serie. De tweede nominatie is voor Adrian Hoek (Zwemmen) die tijdens de Carifta op Barbados de ‘overall winner’ werd in de categorie 11-12 jaar met vier gouden, twee zilveren en twee bronzen medailles. Sharyanne Gijsbertha (Atletiek) is als derde genomineerd. Zij heeft brons veroverd in hoogspringen in Carifta en heeft tweemaal het nationaal record verbeterd naar 1.70m.

Uitreiking
De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking vindt zaterdag plaats.Tussen 18:00 uur en 19:00 uur zijn geïntereseerden welkom in het American Café & Sport Bar bij Amerikanenkamp.

www.versgeperst.com