• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

VoetbalCURAÇAO – Het is Undeba niet gelukt om Jong Colombia op de ranglijst te passeren. De hekkensluiter verloor gisteravond met 3-1 van Centro Dominguito, de tiende nederlaag in zeventien wedstrijden. Jong Colombia blijft dankzij het resultaat twee punten voor op Undeba.

Undeba moet hun laatste wedstrijd tegen Jong Holland winnen en hopen dat Jong Colombia hun laatste twee wedstrijden tegen Victory Boys en Centro Dominguito verliest. Als dit niet gebeurt zal de ploeg een promotie/degradatie-duel moeten spelen tegen het kampioen van de amateurklasse.

Centro Dominguito
Dankzij de overwinning neemt Centro Dominguito de koppositie van de Sekson Pagá weer over. De club staat nu twee punten voor op Jong Holland, die dinsdagavond nog met 0-0 gelijk speelde tegen Vesta. Dominguito speelt hun laatste wedstrijd voor de play-offs op 7 mei tegen Jong Colombia. Jong Holland treft Undeba op 4 mei.

Zesde plaats
Vesta kon zich dinsdagavond met overwinning plaatsen voor de play-offs. Dankzij de gelijkspel tegen Jong Holland is de voorsprong op SUBT vijf punten geworden en maakt SUBT nog een kleine kans op de zesde plaats. Als SUBT vanavond van Centro Barber wint, staat een beslissende wedstrijd tegen Vesta op 8 mei op het programma. Bij een gelijkspel of winst van Centro Barber is Vesta verzekerd van de zesde plaats en deelname aan de play-offs.

Play-offs
Barber trapt vanavond om 20.45 uur in het SDK-stadion af tegen SUBT. Maandagavond gaat de competitie verder met de wedstrijd tussen Hubentut Fortuna en Sithoc, twee clubs die al verzekerd zijn van de play-offs.

www.versgeperst.com