• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose Albert Cristina heeft gisteravond de nationale titel met zijn volleyballers van Rivium Rotterdam gewonnen. De ploeg van Crisitina won het duel van Langhenkel Volley Orion in vier wedstrijden en mag zich nu landskampioen noemen.

Rotterdam stond met 2-1 voor en begon volgens het Algemeen Dagblad sterk aan de vierde wedstrijd van de play-offs. De ploeg van Cristina won de eerste twee sets met 25-16 en 25-20. Orion pakte de twee volgende sets vervolgens met 23-25 en 26-28. Het leek alsof er nog een spannende beslissingswedstrijd aankwam, maar de thuisclub herpakte zich alsnog en won het kampioenschap na de vijfde set binnen te slepen.

Landskampioen
Trainer Christina is in 1970 op Curaçao geboren en een voormalig Nederlandse volleyballer.

3 reacties op “Curaçaose Albert Cristina landskampioen”

 1. Albert, je hebt het verdiend. Geniet er maar fijn van in het Curacoase klimaat.

 2. Beste Albert
  Grote Klasse !
  Gefeliciteerd.Ik volg je team vooral omdat Roland Rademaker een oud-student (Randstad Topsport Academie) van me is.
  Als presentje wil ik je mijn boek: ‘De Weg naar Zelfvertrouwen en Succes’ aanbieden.
  Ik hoor wel wanneer het je uitkomt om mijn boek te ontvangen.Daarnaast wil ik je eens polsen of je ambassadeur van ‘mijn’stichting “JoCoTal’ (JongerenCoaching & Talentontwikkeling’ zou willen worden. In voorbereiding een project op Curacao.
  Met sportieve groet
  John Moens

 3. Albert gefeliciteerd, knappe prestatie.
  En zondag 1 mei kan nog Curacoase landskampioen worden als assistent trainer van het damesteam Heutink Pollux, Sigfried Martina en hij is in 1944 op Curacao geboren.