• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

HonkbalCURAÇAO – Sparta/Feyenoord begint donderdag met een nieuwe selectie aan het honkbalseizoen. Een vracht van nieuwe, vooral Antilliaanse spelers moet aan de basis staan van een succesvolle periode. “Ik zie ons als een sleeping giant,” vertelt voorzitter Papito Zielinsksi.

Zielinski laat in het Algemeen Dagblad weten de beste selectie in jaren te hebben. “Met dit materiaal moeten de playoffs haalbaar zijn. We zitten nu nog in het proces om van al deze individueel goede honkballers een team te maken, maar ik zou teleurgesteld zijn als we niet bij de beste vier komen.”

Sponsors
Zielinski is directeur van expeditiebedrijf CaribLogistics en vond in de Curaçaose stichting Fundashion Bon Intenshion een hoofdsponsor. “Sportief en financieel stond de club er niet goed voor. Ik heb in mijn netwerk verschillende sponsors bereid gevonden om mee te helpen iets op te bouwen bij Sparta/Feyenoord,” vertelt Zielinski.

Antilliaanse inbreng
De voorzitter is er van overtuigd dat Sparta/Feyenoord dit seizoen een rol van betekenis gaat spelen. “We zijn bezig om de juiste mensen op de juiste plaatsen neer te zetten. Het Nederlandse honkbal stelt niks voor zonder Antilliaanse inbreng.”

1 reactie op “Antilliaanse inbreng must voor honkbal”

  1. Beste meneer Zielinski, na het lezen van uw “press release” blijf ik met één vraag zitten, namelijk : die Antilliaanse inbreng waar u het over heeft, gebeurt toch op vrijwillige basis ,hoop ik, anders is er sprake van slavernij toch ? u moet dan direct naar het Hof voor de rechten van de Mens in Luxemburg stappen.