• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – In scharloo stond vanochtend een huis in brand. De brandweer wist het vuur onder controle te houden. Er kon echter niet worden voorkomen dan een ander pand ook vlam vatte. Er zijn geen gewonden gevallen. Het nabijgelegen Maritiem Museum heeft geen schade opgelopen.

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Op de Weg naar Hato ter hoogte van Saoux heeft vanmiddag een ernstig verkeersongeluk plaatsgevonden. Het betreft een botsing tussen een personenauto en een vuilniswagen. De twee inzittenden van de auto zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De politie heeft vrijdag een man aangehouden die in juli een vrouw heeft beroofd. De 31-jarige man werd in de boeien geslagen aan de Kaya José Maria Pinedo. Op bewuste dag in juli beroofde hij zijn slachtoffer nadat hij haar een lift had gegeven.

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De politie heeft zondagmiddag een man en een vrouw aangehouden wegens valsheid in geschrifte. De 43-jarige man en de 51-jarige vrouw bleken meerdere documenten te hebben vervalst. Het stel werd aangehouden op het Recherchebureau.

curacao nieuws meteorologische dienstCURAÇAO – Tropical storm Danny vormt op dit moment geen bedreiging voor het Caribisch gebied. Dat meldt het Meteorologisch Instituut. De storm bevindt zich op zo’n 2130 kilometer ten oosten van de Cariben en beweegt zich voort in westelijke richting. De storm wordt nauwlettend gemonitord, mocht de koers toch wijzigen. Lees meer »

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De politie op Bonaire kreeg maandag rond 15.00 uur een melding over een dode man in een woning aan de Kaya Isabela in Antriol. Bij aankomst constateerde een arts dat Felix Medina, geboren op 12 juli 1948, aan een natuurlijke dood was gestorven. Hij was al enige uren overleden.

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Telecommunicatiebedrijf Flow had gistermiddag te kampen met een storing. Hierdoor zat een groot gedeelte van Oost Santa Rosa enkele uren zonder internet, televisie en telefonie. De storing was rond 15.30 uur weer verholpen.

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De politie heeft zojuist bevestigd dat er vanochtend een afgebrande auto’s is gevonden met daarin een verkoold lichaam. Hierdoor kan er nog niet worden vastgesteld of het of een man of vrouw gaat. Meer informatie volgt.

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De prijs van benzine gaat dinsdag omhoog. Per liter benzine betaal je dan 1,62 gulden. Dat is zeven cent duurder. Een liter diesel wordt één cent goedkoper en kost dan 1,14 gulden.

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Kas di Kultura is vanaf vandaag gesloten wegens verhuizing. De cultuurorganisatie opent op maandag 4 mei haar deuren van de nieuwe vestiging aan de scharlooweg 29. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Crisen Schorea via telefoonnummer +59995188229.

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Meteo heeft code geel gehandhaafd. Gisteren kondigde de weerdienst aan dat je moet oppassen op zee. De waarschuwing is ook nu weer dat kleine vaartuigen voorzichtig moeten zijn in verband met een tamelijk ruwe zee. Er worden golven tussen de één en 2,5 meter verwacht.

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Een jongen is vanochtend omgekomen bij een verkeersongeluk aan de Weg naar Westpunt. Dat bevestigt politiewoordvoerder Imro Zwerwer. Het ongeluk vond plaats ter hoogte van Gato. De overige inzittenden raakten gewond. Over hun toestand is nog niets bekend.
.