• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee weken na het WK nam Vurnon Anita de tijd om terug te blikken op de prestaties van het Nederlands elftal. “Ik heb alles gevolgd en was hartstikke trots op het team. Heel jammer dat ze net geen wereldkampioen zijn geworden.” Lees meer »

CURAÇAO – Nadat Andrés Iniesta zijn land naar het wereldkampioenschap schoot, werd het tijd om de Versgeperst.com WK-prijsvraagwinnaars te kiezen. Lezers moesten de topscorer, beste doelman en de wereldkampioen correct voorspellen. Daarnaast waren er prijzen voor de beste kroegfoto en gekste WK-outfit. Lees meer »

CURAÇAO – Na de massale huldiging in Amsterdam werd de selectie van het Nederlands elftal dinsdag op Aruba opnieuw in het zonnetje gezet. Vier spelers gingen in op de uitnodiging van premier Mike Eman. Lees meer »

CURAÇAO – Wat is er nu precies gebeurd na afloop van de WK-finale op het Wilhelminaplein? Voetbalfan Matthijs stond er bovenop toen de rellen oplaaiden. Hij vertelt aan Versgeperst.com wat er voor zijn ogen afspeelde. Lees meer »

CURAÇAO – Met de huldiging van het Nederlands elftal dinsdag in Amsterdam, is er echt een einde gekomen aan het WK 2010. De spelers en staf van Oranje werden in de Nederlandse hoofdstad onthaald alsof zij de wereldcup mee naar huis hebben genomen. NOS wijdde een speciale uitzending aan deze bijzondere dag. Lees meer »

CURAÇAO –  De rellen op het Wilhelminaplein staan nog vers in het geheugen van vele bezoekers. De schuldvraag blijft over. “De militairen hebben zich verweerd en daarna volgde een korte vechtpartij”, zegt marinewoordvoerder Vanessa Strijbosch. Lees meer »

CURAÇAO – De politie reageert laconiek op de rellen op het Wilhelminaplein. “Op andere plekken in de wereld was het erger”, zegt politiewoordvoerder Reginald Huggins. Lees meer »

CURAÇAO – Drie weken lang leefden de supporters van het Nederlands elftal op een ‘oranje wolk’. In de verlenging was het Andrés Iniesta die met de beslissende treffer de Oranje-fans in rouw dompelde. Een impressie van een zinderende voetbalmiddag bij het Wilhelminaplein. Lees meer »

CURAÇAO – De spanning liep hoog op tijdens én na de WK-finale op het Wilhelminaplein. Na de wedstrijd onstonden verschillende vechtpartijen. Zo kreeg een groep van de krijgsmacht het aan de stok met Spaanse ‘supporters’ die hen uitdaagde met een vlag voor hun neus. De politie loste enkele waarschuwingsschoten. Lees meer »

Vers KortjeCURAÇAO – Spanje heeft voor de eerste keer in de historie de wereldtitel veroverd. Andres Iniesta schoot zijn land in extra tijd naar de overwinning. Het werd 1-0 voor Spanje in Johannesburg. Aanvoerder Iker Casillas mocht de wereldbeker namens zijn land in ontvangst nemen. Oranje verliest voor de derde keer een WK-finale.

CURAÇAO – De zenuwen zijn bij de meesten behoorlijk toegeslagen voor de grote finale van het WK zondag. Versgeperst.com is benieuwd welk elftal de meeste fans heeft op het eiland en waar de belangrijke wedstrijd bekeken gaat worden. We gingen de straat op en vroegen voorbijgangers om hun reactie. Lees meer »

CURAÇAO – Een gevoel dat zich uit in het dragen van oranje kleding, zoals T-shirts, petjes, sjaals, en het versieren van kamers en straten. Dat is Oranjekoorts. Het Koninkrijk kleurt deze dagen massaal oranje, maar hoe staat het eigenlijk met de Oranjekoorts van onze premier Emily de Jongh-Elhage? Lees meer »