• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

voetbalCURACAO – In de Liga MCB werd opnieuw gespeeld. Vrijdag wonnen de voetballers van Undeba afgetekend van Vesta: 3-0. Door een doelpunt van Norvianel Naar (43′) was 1-0 de ruststand. In de slotfase liep de club uit Bandabou uit naar 3-0 door treffers van Jimbertson Vapor (78′) en wederom Naar (90′).  Lees meer »

voetbalCURAÇAO – In de Liga MCB heeft Vesta gisteravond Victory Boys verrast. Vesta, dat slechts een enkel punt overhield aan de competitiestart, zegevierde in het SDK-stadion met 1-0. Na een 0-0 ruststand trokken de Vestianen aan het langste eind dankzij een goal van Loesently Ortela. Lees meer »

Vers KortjeCURAÇAO – Titelverdediger Centro Dominguito en Undeba openen zondag het nieuwe seizoen. De voetbalclubs staan tegenover elkaar op de eerste speeldag van de Liga MCB. De aftrap is om 18.00 in het SDK-stadion.

Centro DominguitoCURAÇAO – Centro Dominguito heeft gisteravond de landstitel geprolongeerd. In het SDK-stadion versloeg het team Centro Barber met 2-1. Ivanny Calvenhoven (39ste minuut) en Luidjino Hoyer (49ste minuut) verzorgden de doelpunten. Norman ‘Pooi’ Hoyer maakte namens Centro Barber gelijk na 42 minuten. Lees meer »

Centro DominguitoCURAÇAO – Centro Dominguito en Jong Holland zijn de Kaya Kuater goed begonnen. Centro Dominguito won de eerste wedstrijd van het naseizoen van de Liga MCB met 3-0 van Centro Barber. Mirco Colina (38ste en 69ste minuut) en Luidjino Hoyer (76ste minuut) maakten de treffers voor de landskampioen. Lees meer »

VoetbalCURAÇAO – In de Kaya Seis van de Liga MCB zijn dit weekeinde drie wedstrijden gespeeld Centro Dominguito heeft vrijdagavond met 6-1 uitgehaald tegen UNDEBA. Rolando Martina, Kemoy Reid, Mirco Colina junior, Kenneth Kunst, Luidjino Hoyer en een eigen doelpunt maakten het halve dozijn vol voor Centro. Lees meer »

Centro DominguitoCURAÇAO – Centro Dominguito blijft koploper in de Kaya Seis van de Liga MCB. Zaterdag werd de equipe van Centro Barber met 3-2 verslagen. Met name in de eerste helft was de ploeg van Ingemar Pieternella oppermachtig. In de tweede helft viel de landskampioen terug, maar de winst kwam niet meer in gevaar. Lees meer »

VoetbalCURAÇAO – Jong Holland en Centro Barber hebben gisteravond 0-0 gelijkgespeeld. De teams stonden tegenover elkaar in de Kaya Seis van de Liga MCB. Door dit resultaat gaat Centro Dominguito na twee speelronden aan kop van de Kaya Seis. Lees meer »

voetbalCURAÇAO – UNDEBA heeft gisteravond in de Kaya Seis van de Liga MCB een overwinning geboekt op Jong Colombia. In  het SDK-stadion werd het 2-1. Edelmar la Cruz opende na 21 minuten de score. Norvianel Naar leek Jong Colombia een punt te bezorgen door tien minuten voor tijd een strafschop te benutten.

Het laatste woord was echter aan Lendell Johannes, die UNDEBA na 87 minuten weer op voorsprong bracht.

VoetbalCURAÇAO – Centro Dominguito dankt Luidjino Hoyer. De goalgetter heeft gisteravond met een hattrick een grote rol gespeeld in de overwinning van Centro Dominguito op Victory Boys. In het SDK-stadion werd de Kaya Seis-wedstrijd met 4-2 een prooi voor de landskampioen. Lees meer »

VoetbalCURAÇAO – Centro Barber en UNDEBA hebben elkaar gisteravond in de Kaya Seis van de Liga MCB in evenwicht gehouden: 2-2. In het SDK-stadion nam Centro Barber een 2-0 voorsprong door goals van Ruensley Leuteria in de 10de en 22ste minuut. Edgard Cassiani scoorde tegen in de 29ste en de 83ste minuut. Lees meer »

verskortje_sport (1)CURAÇAO – In de Kaya Seis van de Liga MCB zijn Victory Boys en Jong Holland gisteravond gelijk geëindigd. In het SDK-stadion werd het 1-1. Randell Winklaar zette Victory Boys na 46 minuten op voorsprong, Jerry Wingsin bepaalde de eindstand op 1-1 in de 89ste minuut.