• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

CURAÇAO – Het Nederlands elftal heeft door de vroege uitschakeling op het EK een vrije val gemaakt op de wereldranglijst. Oranje verloor 155 punten en zakte van de vierde naar de achtste plaats. Dit blijkt uit de ranking die de wereldbond FIFA vandaag heeft bekendgemaakt. Lees meer »

CURAÇAO – Middenvelder Mark van Bommel wil zijn plaats in het Nederlands elftal graag afstaan aan talentvolle, jonge spelers. Dat zegt de 35-jarige international, met 79 interlands achter zijn naam, vandaag op de speciale website van Oranje. Nederland is na drie verloren wedstrijden uitgeschakeld voor het EK. Lees meer »

CURAÇAO – Helaas eindigde het EK 2012 zondag voor Oranje. Nederland had moeten winnen van Portugal met twee punten verschil, maar het lukte Oranje niet. Versgeperst.com heeft de wedstrijden gevolgd en vastgelegd. Naast de teleurgestelde blikken ging het publiek gelukkig toch af en toe uit z’n dak. Lees meer »

CURAÇAO – Na de afgang van het Nederlands elftal op het EK lijken de dagen van Bert van Marwijk als bondscoach geteld. Het zou heel goed kunnen dat de coach de eer aan zichzelf houdt. “Maar daar ben ik nu helemaal niet mee bezig”, zei hij na de nederlaag tegen Portugal. “Ik ben nu vooral erg teleurgesteld.” Lees meer »

CURAÇAO – Er was nog hoop voor Oranje tijdens het EK: wanneer Duitsland zou winnen van Denemarken en Oranje met minstens twee punten meer zou winnen van Portugal, ging Oranje door naar de volgende ronde. De wedstrijd liep echter anders dan gepland, al lukte het Oranje wel om snel te scoren.  Lees meer »

CURAÇAO – Hoewel de verschillen qua aantal punten groot zijn in de EK-groep van het Nederlands elftal, is nog niets beslist in poule B. Zelfs Duitsland, dat na twee wedstrijden aan kop is, kan nog uitgeschakeld worden. De Duitsers spelen morgen tegen Denemarken, terwijl het Nederlands elftal Portugal treft. Lees meer »

CURAÇAO – Het Nederlands elftal vliegt vandaag van Krakau naar Charkov voor de laatste en allesbeslissende groepswedstrijd tegen Portugal. Oranje plaatst zich zondag voor de kwartfinale van het EK als het met twee doelpunten verschil wint van Portugal en Denemarken ook nog eens van Duitsland verliest. Lees meer »

CURAÇAO – Met een fitte selectie bereidde Bert van Marwijk vandaag het Nederlands elftal voor op de cruciale laatste groepswedstrijd van het EK tegen Portugal. De bondscoach oefende achter gesloten deuren in het Reymanastadion van Krakau. Misschien was het wel de laatste training van Oranje in Polen. Lees meer »

CURAÇAO – Het is Oranje weer niet gelukt te winnen. In een wedstrijd die Nederland energiek begon, nam Duitsland het initiatief al na een minuut of twintig over. Voor rust scoorde Gomez twee keer. Huntelaar, Van der Vaart en later Kuyt werden na rust ingebracht. Van Persie scoorde wel de 1-2, maar meer zat er niet in. Lees meer »

CURAÇAO – Joris Mathijsen keert terug in de basisformatie van het Nederlands elftal. De verdediger is hersteld van een hamstringblessure, waardoor Ron Vlaar weer op de bank moet plaatsnemen. Bondscoach Bert van Marwijk kiest verder voor de 10 spelers die ook tegen Denemarken (0-1) begonnen. Lees meer »

CURAÇAO – Scherp en gefocust, zo oogde Wesley Sneijder vandaag op de persconferentie in de aanloop naar de EK-wedstrijd tegen Duitsland. Hij benadrukte dat het Nederlands elftal maar één doel heeft. “We zijn maar bezig met één ding en dat is de wedstrijd tegen Duitsland winnen. Ik heb er zin in.” Lees meer »

CURAÇAO – Duitsland ruikt bloed. De ‘Mannschaft’ van bondscoach Joachim Löw kan woensdag tijdens de tweede EK-groepswedstrijd het Nederlands elftal richting de afgrond duwen. Mogelijk volstaat voor de Duitsers zelfs een gelijkspel om zelf de kwartfinales te bereiken en Oranje uit te schakelen. Lees meer »