• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

brazilian jiu-jitsu yasmin sewgobindCURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer gaat Versgeperst.com langs bij een workshop van Yasmin Sewgobind, de eerste Nederlandse vrouw met de zwarte band in Brazilian jiu-jitsu (BJJ). Lees meer »

D130623RC9720CURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer neemt Versgeperst.com een kijkje op de open dag van marinekazerne Parera, samen met nog zo’n 12.000 andere bezoekers. Lees meer »

remkoCURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer neemt Versgeperst.com een kijkje bij Fundashon Bicentini. De stichting organiseerde gisteren een sportdag voor de leerlingen van basisschool Chaya Willems.  Lees meer »

MarineCURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer kijkt Versgeperst.com mee bij het bezoek van minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, Rubia Bitorina aan de Sociaal Vormende Dienstplicht. Lees meer »

KickboksenZimmermanCURAÇAO Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer neemt Versgeperst.com een kijkje bij bij de gevechten van Here Comes The Boom, waar bezoekers celebrity fights kregen voorgeschoteld. Lees meer »

Levi Silvanie1CURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer neemt Versgeperst.com een kijkje bij singer/songwriter Levi Silvanie die vorige week zijn nieuwe album Different op Curaçao uitbracht. Lees meer »

MiMati-logoCURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer neemt Versgeperst.com een kijkje bij Kinderdagverblijf Bambino dat sinds kort is gestart met het project ‘Mi Mati’.  Lees meer »

Curacao Sport - Curacao ChallengeCURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Afgelopen weekend vond de vijfde editie plaats van de Curaçao Challenge. Versgeperst.com was aanwezig bij het driedaagse watersportevenement. Lees meer »

Ineke SchoonenCURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iemand op het eiland onder de aandacht. Dit keer mag Versgeperst.com een kijkje nemen bij Ineke Schoonen, die een liefde voor schilderen heeft. Lees meer »

CURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer neemt Versgeperst.com een kijkje bij Yolanda Wiel van Dareling. Wiel werkt als beeldend therapeut met kinderen met psychosociale moeilijkheden. Lees meer »

CURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer neemt Versgeperst.com een kijkje bij een fundraising voor Special Olympics, georganiseerd door Digicel. Lees meer »

CURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer neemt Versgeperst.com een kijkje bij kunstenaar Luis la Rooy die met glas werkt en daardoor kleurrijke creaties tot stand brengt. Lees meer »