• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

nsj-kayla-300x225Variatie is misschien wel hét sleutelwoord dat het Curaçao North Sea Jazz Festival 2014 dekt. Afkomst, muziek, kleding, maar ook leeftijden verschillen enorm tijdens de twee dagen bij het World Trade Center. Caribisch Netwerk maakte een reportage over de jongste festivalbezoekers. Lees meer »

Janelle MonaeCURAÇAO – Een complete verrassing voor velen, een cadeautje voor de fans die de Amerikaanse soul- en r&b zangeres Janelle Monae al langer kenden. Het Sir Duke podium aan het strand op het Curaçao North Sea Jazz terrein stoomde gisteravond. Dat schrijft Caribisch Netwerk. Lees meer »

cnsj publiek thumbCURAÇAO – Met grote namen als Smokey Robinson, Bruno Mars, Joss Stone, Nile Rodgers & Chic, Chaka Khan en Rod Stewart pakte de organisatie van het Curaçao North Sea Jazz uit voor haar eerste lustrum. De eerste dag van deze vijfde editie ontving op het oog minder bezoekers. Het terrein kende ook een podium minder dan vorig jaar. Lees meer »

randal corsenCURAÇAO – Het wereldberoemde zestigkoppig Metropole Orkest verkast in zijn geheel van Nederland naar Curaçao, aangevuld met een stevige Curaçaose kern op piano, drums, percussie en topsolisten. Aanleiding is een ode aan de Curaçaose componist Doble R, dat vanavond plaatsvindt als startschot van het Curaçao North Sea Jazz Festival. Lees meer »

aftrap Curacao North Sea JazzCURAÇAO – Het Dolfijn FM Magazine maakt een eenmalige comeback. Sinds dit weekend is er een speciale editie over het Curaçao North Sea Jazz Festival verkrijgbaar. Het blad verschijnt in een oplage van 6000 stuks en is gratis af te halen op diverse plaatsen, waaronder Albert Heijn, Mensing en Bruna. Lees meer »

aftrap Curacao North Sea JazzCURAÇAO – De man met de bekende stem uit de sport- en entainmentwereld, Michael Buffer (70), zal op 29 en 30 augustus de gastheer zijn tijdens het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJ). Buffer staat bekend om zijn ‘Voice of Champions’, maar vooral door zijn handelsmerk, de kreet ‘Let’s get ready to rumble’. Lees meer »

smokey robinsonCURAÇAO – Smokey Robinson, de man die samen met Berry Gordy in 1959 platenmaatschappij Motown Records oprichtte, staat op het programma tijdens Curaçao North Sea Jazz (CNSJ). Met zijn aanwezigheid is het programma nu compleet. De Amerikaanse soulzanger betreedt het podium op de vrijdag. Lees meer »

Curaçao North Sea Jazz FestivalCURAÇAO – Zanger Rod Stewart komt naar het Curaçao North Sea Jazz-festival. Op vrijdag 29 augustus maakt hij het Sam Cooke-podium onveilig. Joss Stone en Seun Kuti & Egypt 80. Janelle Monáe, Boz Scaggs en Henry Butler zijn die avond op hetzelfde podium te bewonderen. Lees meer »

juan luis guerraCURAÇAO – Het Curaçao North Sea Jazz Festival viert volgend jaar zijn eerste lustrum niet alleen met Bruno Mars. Ook Juan Luis Guerra maakt zijn opwachting. Dat laat de organisatie weten in een persbericht. Lees meer »

CNSJCURAÇAO – Het Curaçao North Sea Jazz (CNSJ) viert zijn eerste lustrum op 29 en 30 augustus 2014. De organisatie laat weten dat de voorbereidingen al begonnen te zijn. Ook is het al mogelijk om de kaartjes voor volgend jaar op afbetaling aan te schaffen, iets wat een aantal mensen al heeft gedaan. Lees meer »

Vers KortjeCURAÇAO – Het Curaçao North Sea Jazz Festival meldt dat Harry Belafonte naar het evenement komt in augustus. Op het festival houdt Belafonte een toespraak. Gedurende zijn carrière in de muziek- en theaterwereld, heeft Belafonte zich altijd actief ingezet als voorvechter van burgerrechten. Tegenwoordig is hij Unicef-ambassadeur.

CURAÇAO – De organisatie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJ) heeft de data voor 2013 bekendgemaakt. Op 30 en 31 augustus zal het evenement plaatsvinden op het WTC terrein. Eerder waren er geruchten dat het festival verplaatst werd naar Aruba, maar Gregory Elias, de man achter CNSJ, gaf aan hiervan niets te weten. Lees meer »