• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

cnsj afterparty thumbCURAÇAO – In het Renaissance Hotel werd het Curaçao North Sea Jazz Festival na afloop nog even dunnetjes overgedaan. Tot in de laatste uurtjes werd er doorgefeest. Niet alleen lokale DJ RO-1 droeg daaraan bij, ook DJ en muzikaal brein Questlove van de legendarische hiphopcrew The Roots gaf acte de présence. Lees meer »

CNSJCURAÇAO – Het Curaçao North Sea Jazz festival mag dan betoverd zijn door Prince met een fabuleus optreden van zijn band New Power Generation, de vierde editie gaat ook de boeken in als het festival met Curaçaose sterren en jazz zoals het hoort. Lees meer »

CNSJCURACAO – De tweede avond van het Curaçao North Sea Jazz Festival bevatte genoeg talentvolle artiesten zoals Paul Anka, Los Lobos en Luis Miguel. Icoon Prince stal de show en deed zijn reputatie als live-act eer aan. De zanger en zijn band The New Generation speelde ruim 2,5 uur lang. Lees meer »

North Sea JazzCURAÇAO – De vierde editie van het Curaçao North Sea Jazz festival begon vrijdag niet met muziek, maar met een speciale boodschap van de ambassadeur van Unicef, Harry Belafonte. Dat meldt Caribisch Netwerk. In 1985 stond de Amerikaanse zanger, acteur en activist aan de wieg van het lied ‘We are the World’ van USA for Africa. Lees meer »

cnsj publiek thumbCURAÇAO – Het eiland draait dit hele weekend weer om Curacao North Sea Jazz Festival. De Curaçaose Kris Berry opende de vierde editie van het festival. Bezoekers van het festival hadden zich trouw verzameld bij de Etta James Stage, totdat het gitaargeweld van Toto losbrak op de main stage. Lees meer »

Kizzy McHugh CD CoverCURAÇAO – De vrolijke zangeres Kizzy McHugh is weer op het eiland waar haar carrière begon, en niet zomaar. Zaterdagavond staat zij op de bühne van de Etta James Stage tijdens het North Sea Jazz Festival. Ze sprak deze week met Caribisch Netwerk. Lees meer »

North Sea JazzCURAÇAO – De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft Gregory Elias (Fundashon Bon Intenshon) deze week toestemming verleend voor de promotie van de verkoop van een muntstuk. De munt is geslagen in het kader van het Curaçao North Sea Jazz Festival. De prijs is bepaald op 30 dollar. Lees meer »

Kris Berry thumbCURAÇAO – Kris Berry opent vrijdagavond het Curaçao North Sea Jazz Festival. In september komt haar nieuwe album Love Struck Puzzles uit, een samenwerking met Perquisite. Kort voor haar vertrek naar Curaçao sprak ze met Caribisch Netwerk. Lees meer »

CNSJCURAÇAO – Het aftellen is begonnen. Al bijna barst het Curaçao North Sea Jazz los op het eiland. Wereldberoemde, regionale en lokale artiesten zorgen voor onvergetelijke dagen. Versgeperst.com neemt de muzikanten stuk voor stuk met je door. Deze week: Mud Morganfield en Sherry Dyanne. Lees meer »

Kris Berry thumbCURAÇAO – Zangeres Kris Berry kwam vandaag aan op Curaçao. Haar fanclub bereidde een warm welkom voor bij café De Tropen, waar ze werd opgewacht door vrienden, familieleden en fans. Volgende week is Berry de eerste act die te bewonderen is op het North Sea Jazz Festival. Lees meer »

North Sea JazzCURAÇAO – Het aftellen is begonnen. Over enkele weken barst het Curaçao North Sea Jazz los op het eiland. Wereldberoemde, regionale en lokale artiesten zullen zorgen voor onvergetelijke dagen. Versgeperst.com neemt de muzikanten stuk voor stuk met je door. Deze week: Kizzy McHugh en Paul Anka. Lees meer »

aftrap Curacao North Sea JazzCURAÇAO – Het nieuws dat zanger Usher niet naar het Curaçao North Sea Jazz Festival zou komen, maakt organisator Gregory Elias ‘een beetje droevig’. Dat meldt Radio Hoyer 2. Voor het eerst na het bekend worden van de afzegging van Usher spreekt Elias zich erover uit. Lees meer »