• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO -Het CNSJ festival was een succes. Grote namen als Carlos Santana, Marc Anthony, Jill Scott en Ruben Blades hebben vrijdag opgetreden en zaterdag avond waren Alicia Keys en Maná de twee grootste concerten. Lees meer »

CURAÇAO – Maná was één van de grootste acts van Curaçao North Sea Jazz. Nadat Jandino Asporaat de Mexiaanse band aankondigde, was het publiek er helemaal klaar voor. Na de intromuziek was er geen houden meer aan, “Maná, Maná, Maná”, gilde het publiek minutenlang. Lees meer »

CURAÇAO – De artiesten die optreden op Curaçao North Sea Jazz geven naast hun performance ook hun handtekening weg. De muzikanten tekenen een van de drie gitaren die geveild gaan worden voor de Ride for the Roses. Versgeperst.com mocht gisteravond backstage een kijkje nemen bij de gitaren. Lees meer »

CURAÇAO – De derde editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival begon met een hoop grootheden op het podium en eindigde met nog meer zwaargewichten. Afsluiter Carlos Santana nodigde namelijk niemand minder dan Maná uit op het podium. Het publiek was van begin tot eind uitzinning. Lees meer »

aftrap Curacao North Sea JazzCURAÇAO – Muziekliefhebbers maken zich op voor het grootste festival van het jaar; het Curaçao North Sea Jazz Festival. Vanavond barst het festijn met artiesten als Jill Scott, Caro Emerald, Marc Anthony en Carlos Santana weer los. Persleden die vandaag hun perskaart ophaalden liepen de gitaarlegende tegen het lijf. Lees meer »

CURAÇAO – Willem (Waylon) Bijkerk kreeg vanaf zijn vijfde jaar prikkels voor muziek. Hij begon thuis op potten en pannen te slaan en pingelde er flink op los op een oude gitaar. Op zijn zesde kreeg hij van zijn ouders een drumstel en ging op les. De kleine Waylon wist al snel dat hij iets met muziek wilde doen. Lees meer »

CURAÇAO – Curaçao North Sea Jazz maakte twee jaar geleden haar intrede op ons eiland. Dit weekend staat alweer de derde editie voor de deur met grote namen op het programma. Maar wie zijn de mensen die achter dit evenement zitten? Versgeperst.com sprak met persvoorlichter Percy Pinedo. Lees meer »

CURAÇAO – Mensen met een lichamelijke beperking die feest gaan vieren op Curaçao North Sea Jazz, mogen een half uur eerder het festivalterrein op. Op deze manier kunnen zij alvast een plek zoeken voor het terrein massaal volstroomt met bezoekers. Het festival gaat beide dagen om 18.00 uur van start.

CURAÇAO – De altijd vrolijke Jandino Asporaat komt dit weekend Curaçao North Sea Jazz presenteren. Versgeperst.com sprak met de entertainer over zijn voorbereidingen en verwachtingen van dit weekend. Op de vraag of Onji, Judeska of Jandino het evenement komen presenteren, is hij duidelijk.. Lees meer »

CURAÇAO – Alain Clark is in een muzikaal gezin opgegroeid. Als kleine jongen ging hij regelmatig mee naar de optredens van zijn vader. Doordat de muziek zo dicht bij hem stond zag Alain dit in eerste instantie als een gewenning. Pas rond zijn zestiende kreeg hij het gevoel dat muziek wel iets voor hem was. Lees meer »

CURAÇAO – De kaarten voor Curaçao North Sea Jazz gaan als warme broodjes over de tafel. Volgens Sigmund Jansen, verantwoordelijk voor de kaartverkoop, zijn er ‘nog maar een paar kaartjes over zaterdag’. De vrijdagavond krijgt dit jaar een speciale wendig: George Newman wordt deze avond geëerd. Lees meer »

CURAÇAO – Het Curaçao North Sea jazz wordt dit jaar extra tropisch. Behalve de twee podia op het terrein van WTC, kan er nu ook geswingd worden op het strand van Parasasa. Het strand heeft een opknapbeurt gekregen voor het festival, maar ook voor de bewoners die van een stranddagje willen genieten. Lees meer »