• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

TILBURG – Carnaval ligt alweer twee maanden achter ons. Denk je er nog wel eens met heimwee aan terug? Ruweny Martina en Jerswin de Windt wel. Deze leden van de brassband Sonic Brass uit Nederland kwamen naar Curaçao voor deelname aan de Gran Marcha én voor een ontdekkingsreis naar hun roots. Lees meer »

CURAÇAO – ‘Le Prestige’ is uitgeroepen tot carnavalsgroep van het jaar. Zij streden om deze eer met negen andere carnavalsgroepen. Afgelopen weekend werden de winnaars in de verschillende categorieën van carnaval 2010 bekend gemaakt. Lees meer »

schietpartij gabriel santos castilloCURAÇAO – De politie had zondag, gedurende de ‘Gran Marcha’, al veel moeite met het handhaven van de orde.  Dinsdagavond, tijdens de ‘Marcha di Despedida’, liep het helemaal uit de hand. Een schietpartij eiste het leven van de 38-jarige Dominicaan Gabriel Santos Castillo. Lees meer »

CURAÇAO – Heb je na alle foto’s van de ´Gran Marcha´ nog steeds niet genoeg van carnaval? Niet getreurd, voor wie nog even lekker wil nagenieten van de feestvreugde, heeft Versgeperst.com een filmpje gemaakt. Lees meer »

CURAÇAO – Carnaval 2010 kreeg een waardig afscheid dinsdagavond. Blije gezichten en de mooiste kostuums sierden de carnavalsstoet, terwijl een razend enthousiast publiek vrolijk meedeinde op de muziek. Voor degenen die er niet bij konden zijn, heeft Versgeperst.com een fotoimpressie gemaakt.

Lees meer »

Curacao Gran Marcha 2010CURAÇAO – Heb je de Gran Marcha 2010 gemist? Kon je er niet bij zijn? Of wil je gewoon nog lekker nagenieten? Versgeperst.com heeft een uitgebreide fotoreportage van een spetterende, 40-jarige carnavalsoptocht.  Lees meer »

Gran Marcha 2010CURAÇAO – Curaçao is er massaal op uitgetrokken om carnaval te vieren. De sfeer zit er goed in en de vele, in het rood geklede, mensen laten zien dat ook Valentijnsdag vandaag niet vergeten is. Versgeperst.com is er wederom bij en laat  je meegenieten! Lees meer »

Carnaval Teen Parade 2010CURAÇAO –  Jongens en meisjes in de meest kleurrijke kostuums dansten en lachten naar de vrolijke menigte langs de carnavalsroute. Vrijdagavond 12 februari 2010 was de avond van de ‘Teen Parade’. Versgeperst.com was erbij en maakte een fotoimpressie. Lees meer »

Carnavalsfeestje Rooi SantuCURAÇAO – Muziek, dansende kinderen in kostuums en lekkere hapjes en drankjes. Het zijn de ingrediënten van een geslaagd kindercarnavalsfeestje. Naschoolse Opvang Rooi Santu kon zo’n feestje vieren, dankzij de kerstwensactie van restaurant Tinto. Lees meer »

CURAÇAO – De bezoekers van de carnavalsoptochten worden gewaarschuwd. Volgens gezaghebber Lizanne Dindial is er een groot risico op instortende of afbrokkelende gebouwen in Otrabanda. Lees meer »

CURAÇAO – De voorbereidingen voor de Gran Marcha van zondag 14 februari zijn in volle gang. Langs de route staan de stoelen en banken al klaar. Stoelen voor hele families worden klaargezet en tribunes worden opgebouwd. Lees meer »

CURAÇAO – Het was een geslaagde kindercarnavalparade zondag 7 februari. Iedereen kwam op tijd om een goed plekje te scoren en te genieten van de mooie, gekleurde creaties. “Carnaval maakt mij blij!”, aldus een vrolijke carnavalliefhebber. Lees meer »