• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere vrijdag vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op twee kaarten voor Goud&Fout XL.

Haal zaterdag 16 april je foutste outfit weer uit de kast, want het is weer tijd voor Goud&Fout XL! Dit keer zullen dj’s Wipneus & Pim, al meer dan tien jaar een begrip in de Nederlandse muziekwereld, zorgen voor een onvergetelijke editie. Met de ingrediënten muziek & publiek zorgen zij standaard voor uitzinnige poppodia, festivalvelden en theaterzalen. Van jong tot oud en alles wat daar tussenin zit, niemand is veilig voor de aanstekelijke shows van het leukste dj-duo van Nederland.

De prijsvraag
Het enige wat je moet doen om in aanmerking te komen voor twee kaarten voor dit spetterende feest is antwoord geven op onderstaande vraag.
Stevie Wonder verschijnt zaterdag 3 september als een van de headliners op het Curaçao North Sea Jazz festival. De wereldberoemde zanger heeft al tijden niet opgetreden, maar vliegt speciaal voor het CNSJ naar ons eiland. Met wie nam Stevie Wonder in 1982 een duet op?

HELAAS, de prijsvraag is zojuist gesloten. Je kunt niet meer meedoen.
Stuur je antwoord voor vrijdag 15 april 09:00 in via onderstaand contactformulier. De kaartjes worden onder de juiste inzendingen verloot. De winnaar krijgt vrijdag  tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

www.versgeperst.com