• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Geen detector is bestemd tegen de golf van muziek die Tsunami over Mambo Beach zal laten stromen. Swingende salsa, merengue en percussie vegen je van je voeten en laten het zand hoog opwaaien. De vijftienkoppige band speelt morgenavond voor de derde keer op Mambo goes Aruba.

De eerste en tweede editie van Mambo goes Aruba zorgde voor een overvol strand en een onvergetelijke sfeer. De muziek van Tsunami is niet in een hokje te plaatsen, maar kenmerkt zich door talent en energierijke klanken. Door te spelen op blote voeten, met op de armen grote witte strepen, benadrukken zij hun connectie met de natuur en dit brengen zij terug in de muziek.

Gratis kaartjes
Mambo goes Aruba begint vrijdagavond aanstaande om 21.00 uur. Het eerste uurtje wordt het publiek opgewarmd door de band Rhyddm waarna Tsunami het roer overneemt. Kaartjes zijn voor twintig gulden te koop bij Tik Tak, Bruna en Mambo en aan de deur betaal je vijf gulden meer. Maar, met een beetje geluk en het juiste antwoord op onderstaande vraag, betaal je misschien wel helemaal niets!

Met welk nummer is Tsunami internationaal bekend geworden?

HELAAS! Deze prijsvraag is gesloten. Doe snel mee aan onze andere prijsvraag! !

De prijs wordt onder de juiste inzendingen verloot. De winnaar krijgt vrijdag voor 17:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 16:00 en 17:00 bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

www.versgeperst.com