• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere vrijdag vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een VIP arrangement voor 5 personen bij Bermuda.

Altijd al een ‘moment of fame’ willen hebben? Dit is je kans. Met het VIP-arrangement bij Bermuda Caribbean Discotheque worden jij en je vrienden een avond optimaal in de watten gelegd. Vanaf de entree tot de laatste uurtjes voel je je een echte beroemdheid!

Nadat je door de VIP-ingang je entree hebt gemaakt, word je begeleid naar de heerlijk comfortabele loungebanken in het VIP-gedeelte van de club. Hier krijg je door één van de charmante obers een fles Dewars Whisky, Bacardi of Smirnoff Vodka met frisdrank naar keuze voor vijf personen aangeboden. Of je nu een dansje waagt met de andere feestgangers, je drankje mixt of geniet van het feestgedruis vanaf de VIP-area, deze avond zal je nog lang heugen!

Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze  prijs is antwoord geven op de volgende vraag:

Wat is de laatste toevoeging aan de 80/20-regeling van Pueblo Soberano?
Je kunt het antwoord vinden op Versgeperst.com.

HELAAS, je bent net te laat! Doe mee aan onze extra prijsvraag deze week, of hou de site in de gaten voor de volgende prijsvraag van de week !

De winnaar krijgt vrijdag voor 12:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 9:00 en 12:00 bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

www.versgeperst.com