• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere vrijdag vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een heerlijk ontbijtje bij BeachSide Breakfast en een bijzonder kijkje onderwater verzorgt door Twindivers!

De winnaars van de prijsvraag krijgen een heerlijke ochtend aan zee, beginnende met een kopje koffie bij BeachSide Breakfast. Vervolgens nodigen Twindivers de winnaars uit voor een uniek kijkje onderwater. Voor deze ‘Splash’ is geen duikbrevet nodig. Eenmaal weer boven water wacht er een heerlijk à la carte ontbijt bij BeachSide Breakfast. BeachSide Breakfast staat bekend om zijn ontspannen sfeer en overheerlijke American pancakes, omeletten en meer.
BeachSide Breakfast en Twindivers zijn allebei gevestigd op Pier Marie Pampoen in het gebouw van Restaurant Surf & Turf.

Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze bijzondere prijs is antwoord geven op de volgende vraag:

Donderdag 10 maart is een tweede minister opgestapt uit de Regering van Curaçao. Welke twee ministers hebben vroegtijdig het toneel verlaten sinds 10-10-10?
Je kunt de antwoorden vinden op Versgeperst.com.

HELAAS, je bent net te laat, de prijsvraag is gesloten. Hou onze site in de gaten, want straks vind je hier weer een nieuwe prijsvraag met een prachtige nieuwe prijs!

De prijs wordt onder de juiste inzendingen verloot. De winnaar krijgt vrijdag voor 12:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 9:00 en 12:00 bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

www.versgeperst.com