• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

De clubavond bij Papagayo Beachclub heeft inmiddels al zijn plaatsje veroverd in het nachtleven van Curaçao. Menig dame en heer begaf zich de laatste twee edities naar de beachclub voor een avondje stijlvol swingen. Zaterdag vindt de derde editie van THE CLUB plaats en jij kunt twee kaarten winnen!

Papagayo Beachclub vond dat Curaçao klaar was voor een totaal nieuwe uitgaansbeleving. Enkele maanden geleden werd daarom THE CLUB in het leven geroepen: een stijlvolle uitgaansavond met VIP-tafels, laserlichten en internationaal entertainment gecombineerd met het strakke interieur van de Beachclub. Als enige beachclub op het eiland, is Papagayo uitgerust met een luxe binnengedeelte dat speciaal voor deze avond omgetoverd wordt tot echte club. De bedrijvigheid die de eerste twee edities hebben gecreëerd, laat zien dat Papagayo inderdaad een gat vult in het uitgaansleven.

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de derde editie van THE CLUB. Uit Miami vliegt dit maal één van de grootste club dj’s over: dj Stephan Luke. Hij staat bekend om zijn elektronische, maar soulfull housemuziek. Verder kun je deze editie weer rekenen op mooie danseressen, ‘bottle girls’ en hostesses die van jouw avond een sexy clubavond maken.

Vraag:
Wil jij kans maken op twee gratis kaarten voor THE CLUB ter waarde van 80 gulden in totaal, geef dan antwoord op de volgende vraag:
Wanneer was de eerste editie van THE CLUB bij Papagayo Beachclub? Je kunt het antwoord vinden op Versgeperst.com. Meedoen kan tot vrijdagmiddag 12.00.

  Het juiste antwoord is:

  Je voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Je geboortedatum (voor legitimatiedoeleinden)

  Beveiligingscode (verplicht)

  Voer bovenstaande beveiligingscode in

  www.versgeperst.com