• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een diner voor twee ter waarde van 100 gulden bij Saint Tropez.

 

Eet je lunch aan de rand van het zwembad in één van de comfortabele loungehoeken of in de modern vormgegeven cabanas. Beleef een romantisch diner voor twee of een gezellige avond met familie en vrienden in het restaurantgedeelte onder het genot van een glaasje champagne of wijn terwijl je luistert naar lekkere loungemuziek. Saint Tropez Ocean Club & Restaurant op Curaçao is een waar ‘feest’ voor al je zintuigen. Wil je een diner voor twee winnen? Doe dan mee aan de prijsvraag!

Prijsvraag                                                                                                                                                                                                                     
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Waar vindt de Conferentie Rotary Club Curacao van aanstaande vrijdag plaats?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 12 april 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een diner voor twee verloot ter waarde van 100 gulden!  De winnaar krijgt donderdag  tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je op donderdag  12 april tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

www.versgeperst.com