• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op Indische rijsttafel voorbereid door het cateringsbedrijf Milly’s Keuken.

 

De Indische keuken staat bekend om haar verfijnde smaken en bijzondere specerijen. Van ver verwelkomen de geuren van een echte traditionele Indische rijsttafel je al. Het maken van de rijsttafel is helaas niet voor iedereen weggelegd. Milly groeide op tussen de Indische gerechten en weet als geen ander de meest smaakvolle maaltijden te bereiden. Om van haar hobby haar beroep te maken, startte ze cateringbedrijf Milly’s keuken en voorziet zo anderen van traditionele Indische gerechten. Wil jij jouw vrienden verwennen met een heerlijk rijsttafel voor zes personen? Doe dan mee met de prijsvraag!

Prijsvraag
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Hoe lang bestaat het Curaçaose liquer Blue Curaçao al?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 22 maart 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een Indische rijsttafel  zes personen verloot ter waarde van 150 gulden!  De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je op donderdag 22 maart tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Om privacyredenen wordt niet over de uitslag gecorrespondeerd.

Met dank aan:

Helaas, de prijsvraag is gesloten. Je bent net te laat! Hou de site in de gaten voor een nieuwe prijsvraag.

www.versgeperst.com