• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een VIP tafel+Zarb champagne  met 5 gastenplaatsen en vier vrienden.

Vrijdag 2 maart is Papagayo Beachclub jarig. Daarom zal de beachclub dit eerste weekend van maart geheel in het teken staan van deze bijzondere gelegenheid. Op zaterdagavond 3 maart viert Papagayo haar verjaardag met het indoor event CLUB X=CLUSIVO. Wees voorbereid op de heerlijke house stylen van internationale DJ SALIH SAKA. Je wordt op deze avond vanaf 22:00 uur opgewarmd door Marc van Dale, Mister Brown en Double A-D. Voor deze avond geeft Papagayo een VIP tafel weg voor totaal 5 personen inclusief een fles Zarb champagne. Wil je kans maken op deze prijs? Doe dan mee met de prijsvraag!

Prijsvraag
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de projectleider van het Curaçao International Film Festival?                                                                             Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor vrijdag 2 maart 14.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een VIP tafel voor 5 personen verloot ter waarde van 600 gulden!  De winnaar krijgt vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je op vrijdag 2 maart tussen 14.00 en 16.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Om privacyredenen wordt niet over de uitslag gecorrespondeerd.

Met dank aan:

 

Helaas, de prijsvraag is gesloten. Je bent net te laat! Hou de site in de gaten voor een nieuwe prijsvraag.

www.versgeperst.com