• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

                                                                                                                                                                                                                                                                              Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week hebben we een extra prijsvraag en maak je kans op vier gratis kaarten(ter waarde van 140 gulden) voor Su’Legria op aanstaande vrijdag 6 januari!

 

 

 

Het nieuwe jaar is aangebroken en het is tijd voor een feest om nooit meer te vergeten! Vrijdag worden op de Kleine Werf in Punda de meest uiteenlopende elektronische beats gecombineerd met warme Caribische sferen: tijdens Su’Legria ben je gegarandeerd van een muzikaal hoogtepunt. Speciaal voor Su’Legria vliegen de Nederlandse DJ Sydney Samson, muziekcombi Shermanology en DJ Franky Rizardo over naar ons warme eiland om de meest funky beats te laten horen. Voor het Caribische tintje dragen Philly M, Nutzbeatz en MC Gee een steentje bij. Wil jij het eerste weekend van 2012 onvergetelijk beginnen? Doe dan mee aan de prijsvraag!

Prijsvraag                                                                                                                                                                                                                     
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de eerste baby van 2012?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 5 januari 16.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden er vier kaarten voor Su’Legria verloot en als extraatje ook gratis toegang voor de soundcheck op donderdag!  De winnaar krijgt donderdag  tussen 16.00 en 18.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag  5 januari tussen 16.00 en 18.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

 

 

 

Helaas, de prijsvraag is gesloten. Je bent net te laat! Hou de site in de gaten voor een nieuwe prijsvraag.

 

www.versgeperst.com