Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een giftcheque ter waarde van 100 gulden te besteden bij Fezz.

Fezz is een online boutique met fashion en accessoires voor vrouwen met gevoel voor stijl en uitstraling. De collectie is gericht op ons zomerse klimaat met veel luchtige jurken en jumpsuits in vrolijke kleuren, maar ook voor een feestelijke of elegante outfit kun je bij Fezz terecht. Deze week geeft Fezz dan ook een gratis giftcheque weg ter waarde van 100 gulden! Wil je deze giftcheque winnen? Doe dan mee aan de prijsvraag!

Prijsvraag                                                                                                                                                                                                                     
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de curaçaose salsa zangeres die aanstaande vrijdag bij Pampus zal optreden?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 12 januari 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een giftcheque verloot ter waarde van 100 gulden!  De winnaar krijgt donderdag  tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je op donderdag  12 januari tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

 

Helaas, de prijsvraag is gesloten. Je bent net te laat! Hou de site in de gaten voor een nieuwe prijsvraag.

www.versgeperst.com