• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op twee all inclusive kaarten voor Temptation Island op 17 december in Asia de Cuba. Daarnaast krijgen jullie beiden ook nog eens een Muchachomalo boxershort!

Sexy gekleed als porn star of gigolo betreed je de rode loper van Asia de Cuba en treed je binnen in een nacht vol verleidingen. Exotische entertainment en de heetste dj’s brengen jou in stemming met de beste house beats. Het heetste feestje dat je niet mag missen. Kan jij de verleiding weerstaan? Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op twee all-inclusive tickets ter waarde van 100 gulden per stuk voor Temptation Island!

En welk stout ondergoed past beter bij deze nacht vol verleidingen dan de boxershorts van Muchachomalo? Daarom krijgt de winnaar ook nog eens twee shorts van Muchachomalo cadeau. But…you win it, you wear it @ Temptation Island!

De prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze verleidelijke prijzen is antwoord geven op de volgende vraag:
Op welke dag vindt Fuikdag volgend jaar plaats?

Het juiste antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 15 december 10:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden twee kaarten voor Temptation Island op 17 december ter waarde van 100 gulden per stuk & twee boxershorts van Muchachomalo verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:
  &  

HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer deelnemen. Straks vind je hier een speciale Kerst fotowedstrijd waarbij je veel prijzen kunt winnen. Hou de site dus in de gaten!

www.versgeperst.com