• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Door deze week mee te doen maak je kans op een Argentinean Tasting  bij restaurant Tinto voor twee personen.

De Argentijnse keuken is de inspiratiebron voor restaurant Tinto. De beste kwaliteit vlees wordt gecombineerd met de verfijning van de Franse keuken. Alle vis- en vleesgerechten worden bereid op een houtskoolvuur in de fraaie open keuken van het restaurant. Neem plaats onder een palmbladeren dak met een verhoogd uitzicht over zee of geniet aan de waterkant onder de wuivende palmbomen van alles wat Tinto je te bieden heeft. Door deze week mee te doen aan de prijsvraag maak je kans op een Argentinean Tasting (ter waarde van 65,- gulden per persoon) en een glas wijn voor 2 personen!

De prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze prijs is antwoord geven op de volgende vraag:
Wat is de naam van de eerste Papiamentstalige opera van Tania Kross die in 2013 in Nederland in première gaat
?
Het juiste antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 15 december 10:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een Argentinean Tasting bij restaurant Tinto voor twee personen verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer deelnemen. Straks vind je hier een speciale Kerst fotowedstrijd waarbij je veel prijzen kunt winnen. Hou de site dus in de gaten!

www.versgeperst.com