Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Omdat het bijna kerst is, strooien we deze week met cadeautjes. Doe mee aan de fotowedstrijd en maak kans op één van deze mooie prijzen!

Meedoen gaat als volgt…
Stuur binnen zes dagen een foto in van jouw ultieme kerstmoment van vroeger, nu of de toekomst. Het kan je kerstboom, versiering, kind, hond of buurman zijn: het maakt niet uit, zolang de foto jouw kerstgevoel uitdrukt.
De komende zes dagen kun je jouw  foto via onderstaand antwoordformulier uploaden (max. één foto per persoon). Vanaf woensdag 21 december om 12:00 uur kunnen er geen foto’s meer ingezonden worden, want dan gaat de competitie beginnen. Alle ingezonden foto’s worden verzameld in het bericht Kerst Fotowedstrijd 2011, waar iedereen mag meestemmen op de kerstigste foto. Stemmen kan tot donderdag 22 december 13:00 uur. De tien foto’s die op dat moment de meeste stemmen hebben, vallen in de prijzen.  Zorg dus dat zoveel mogelijk mensen op jouw foto stemmen! Succes!

Wat kan je winnen?

Digicel – Nokia N97 Mini
Bereikbaar zijn voor je familie en vrienden is tijdens de feestdagen misschien wel belangrijker dan al het andere. Met deze Nokia N97 Mini ben je op alle mogelijke manieren bereikbaar en kom je ook nog eens trendy voor de dag. Digicel maakt het mogelijk!

The Challenge- Eén maand onbeperkt trainen
De kerstdagen gaan vaak gepaard met lekker en veel eten. Om de overtollige kilootjes er meteen weer af te trainen, geeft Sports & Health Club The Challenge een maand lang onbeperkt trainen weg. De fitnessclub is net geopend in Jan Thiel en biedt persoonlijke coaching op ‘state of the art’ apparatuur van Technogym en verschillende groepslessen. Start het nieuwe jaar goed en win een maand gratis onbeperkt sporten incl. gebruik van de wellness cabines (infrarood en sauna).

Restaurant Classics – Dinerbon t.w.v.  100,- gulden
Tijdens de kerst, maar ook daarna is er plaats voor gezelligheid, en wel bij Landhuis Classics. Alweer bijna een jaar geleden opende het inmiddels zeer populaire restaurant Landhuis Classics haar deuren. In het sfeervolle restaurant met terras kun je heerlijk vertoeven onder één van de knepabomen. Het interieur staan gelijk aan het menu en is een combinatie van klassiek en modern. Landhuis Classics staat voor heerlijk dineren voor een betaalbare prijs.

Lingerie Curaçao – Cadeaubon t.w.v 100,- gulden.
Heb jij je kerstoutfit al gescoord? Ook onder je kleding kun je er mooi uitzien. Met een mooi setje van Lingerie Curaçao voel je je van top teen sexy. Lingerie Curaçao is gevestigd aan de Caracasbaaiweg en heeft lingeriesetjes van Europese topmerken als Simone Perelle, Konrad, Sans Complexe, Rosme en D&G.

Servir Frais – Bollinger champagne
Wat je zeker een keer gedronken moet hebben is een Bollinger champagne. Niet voor niets ook razend populair vanwege de James Bond films. Champagne Bollinger Special Cuvee is een zeer karaktervolle en elegante champagne met een mooie en verfijnde mousse en is één van de meest pure expressies van het prestige huis Bollinger. Servir Frais geeft een fles Bollinger champagne weg zodat jouw 2012 knallend van start kan gaan.

Brakkeput Mei Mei – Twee kaarten voor De Grote Improvisatieshow t.w.v. 130,- gulden
Landhuis Brakkeput Mei Mei sluit dit jaar af met een spetterende, humoristische en vooral unieke show: De Grote Improvisatie show! Velen zullen ‘de meesters van de improvisatiekunst’ Ruben en Tijl kennen van het populaire BNN programma De Lama’s. Dit programma is dan ook de basis van de Grote Improvisatie Show waarin een aantal herkenbare spelvormen van De Lama’s terug zullen komen. De twee grappenmakers staan 28 en 29 december op het podium. Mei Mei geeft twee kaarten weg voor de show van woensdag de 28e.

Muchachomalo – Speciale kerst boxer & Muchachomalo t-shirt
In every man there is a boy, a bad boy. Dit is de gedachte achter het merk Muchachomalo. De kracht van het merk zijn de perfecte fits voor zowel man als vrouw, de kwaliteit en de originele zelfontworpen prints. Speciaal voor de kerst, komt Muchachomalo met levendige kerstboxers vol rendieren en andere kerstattributen.  Muchachomalo geeft een kerstboxer en een Muchacomalo T-shirt weg.


The Drinks Company –
Kerstpakket
De drank is soms niet aan te slepen tijdens de feestdagen. Met een kerstpakket van The Drinks Company zit je dit jaar in ieder geval niet verlegen om een flesje. Het kerstpakket bestaat uit twee heerlijke flessen HobNob wijn. Deze wijnen staan bekend om hun eigentijdse wijnkarakter en zijn een uitstekende begeleider bij het kerstdiner. Naast deze wijnen bevat het pakket een fles Licor 43. Lekker als aperitief, naast de koffie of in je kerstdessert.

On y vaPicknick voor twee personen
Kerstmis in de tropen heeft zeker z’n voordelen en On y va speelt daar goed op in. Vier je kerst of een andere zonnige dag op het strand met een gevulde picknickmand van On y va en je dag wordt een unieke ervaring. Haal je favoriete mand op of laat hem op het gewenste strand bezorgen. De rijkgevulde mand bevat alles voor een heerlijke brunch voor twee personen inclusief een fles versgeperst sap of Franse wijn, zelfgebakken brood en verschillende lekkere hapjes.  Deze picknick garandeert een betoverende middag.

Bermuda – Entree Christmas Eve party voor 5 personen + een fles bubbels
Laat je kerst goed beginnen bij Bermuda. Kerstavond staat daar in het teken van muziek en gezelligheid met Area 51, Enmeris, DJ Carlito, Fai Oz en Jack. De entree is 24 december 10 gulden, maar jij kunt samen met vier vrienden gratis van deze avond genieten en krijgt er ook nog een fles bubbels bij. De toon voor de kerst is meteen goed gezet!


Met dank aan

Versgeperst.com bedankt alle bedrijven die deze kerst special mogelijk hebben gemaakt!

             

        

 

www.versgeperst.com