• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week verloten wij vier kaarten voor het Woodstock festival dat op 11 december plaats zal vinden bij Kokomo Beach !

Een drie dagen durend rockfestival veroverde in de zomer van 1969 de wereld. Woodstock trok meer dan 400.000 mensen van over de hele wereld en wordt nog steeds gezien als het belangrijkste festival allertijden. Of Kokomo Beach dit kan evenaren is de vraag, maar een poging wordt er zondag 11 december zeker gedaan. Vijftien bands zullen een dag lang samen spelen, jammen en vooral saamhorigheid uitstralen op het strand van Kokomo. Wil jij deel uit maken van dit leuke festival? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op twee kaarten ter waarde van Naf 45,- (voorverkoop)/ Naf 55,- (deur) per stuk voor Woodstock Curaçao!

Prijsvraag
Kans maken op kaarten voor Woodstock? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Hoe lang heeft het totale proces van Vaersenbaai naar Kokomo Beach geduurd?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 8 december 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden twee keer twee kaarten voor Woodstock bij Kokomo Beach verloot. De twee winnaars krijgen donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:


Helaas, de prijsvraag is gelosten. Je bent net te laat! Hou de site in de gaten voor een nieuwe prijsvraag.

www.versgeperst.com