• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week verloten wij twee kaarten met een totaal waarde van 170 gulden voor het TEDx Curaçao evenement dat plaats zal vinden 3 december!

Creativiteit en innovatie, daar draait TED om. TED werd in Amerika gestart om ideeën te verspreiden over de wereld tijdens de TED-bijeenkomsten. Hieruit voortvloeiend onstond TEDx:  TEDx evenementen zijn opgezet en georganiseerd door lokale mensen, om mensen samen te brengen en een TED-ervaring te delen. Ook op Curaçao is er een groepje mensen opgestaan die de wereld wil vullen met de ideeën die ontstaan op het eiland. TEDx Curaçao is geboren en viert zaterdag 3 december haar eerste evenement.  Op de valreep mogen wij op 1 december nog eens vier kaarten voor dit spektakel verloten! Dus ben jij benieuwd naar de sprekers en wil je aanwezig zijn bij deze eerste bijeenkomst van TEDx Curaçao? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op twee kaarten voor TEDx Curaçao!

Prijsvraag
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Waar staat de X van TEDx voor?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 1 december 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden twee keer twee kaarten voor TEDx Curacao op 3 december verloot. De winnaars krijgen donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:


HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer deelnemen. Hou de site in de gaten voor de nieuwe prijsvraag!

www.versgeperst.com