• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week verloten wij een heerlijke lunch voor twee personen bij Asia de Cuba.

De engelsen begonnen in de 16e eeuw met lunchen. Althans, het heette toen luncheon, dat betekende een lichte maaltijd. Inmiddels is lunchen een wereldwijd fenomeen en trekken we er zelfs vaak een twee uur durende pauze voor uit om iets lekkers naar binnen te werken. Lunchen gaat overal ter wereld anders: sommigen eten een simpele sandwich terwijl anderen zichzelf een warme maaltijd gepaard met wijn of bier voorschotelen. Bij Restaurant Asia de Cuba kan iedereen terecht voor een lunch: van een lichte salade tot een tacoschotel, je wordt op je wenken bediend. Vanaf 14 november is het restaurant maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:00 geopend voor zakelijke, gezellige, sociale en vooral lekkere lunches. Wil jij kennismaken met het gevarieerde lunchmenu? Doe dan mee aan de prijsvaag.

Prijsvraag
Kans maken op deze heerlijke prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Tijdens de Heineken Regatta Curaçao is recyclingbedrijf Green Force ingeschakeld voor het inzamelen en recyclen van alle aluminium blikjes. Hoeveel kilo aan aluminium blikjes is er tijdens dit evenement opgehaald?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 24 november 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een lunch voor twee personen bij Asia de Cuba verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Hou de site in de gaten voor de nieuwe prijsvraag.

www.versgeperst.com