• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week verloten wij een Dolphin Encounter voor twee personen bij Dolphin Academy.

Dolfijnen staan bekend als een van de intelligentste en sociaalste diersoorten op de wereld. Er wordt vermoed dat een combinatie van nieuwsgierigheid en het speelse karakter van de dolfijn ervoor zorgt dat ze veelvuldig contact hebben met andere diersoorten waaronder de mens: dolfijnen zwemmen met boten mee en reageren vriendelijk op de mens. Bij Dolphin Academy krijg je de kans de beestjes te leren kennen, aan te raken en zelfs te knuffelen. Lijkt het jou leuk om alles te leren over de dolfijnen, ze te aaien en zelfs een kus te krijgen? Doe dan mee met de prijsvraag en win een Dolphin Encounter voor twee personen.

Prijsvraag
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Hare Majesteit Koningin Beatrix zal ter gelegenheid van Koninkrijksdag het zesde Koninkrijksconcert in het Agora Theater in Lelystad bijwonen. Wat is dit jaar het thema van het concert?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 24 november 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een Dolphin Encounter voor twee personen bij Dolphin Academy verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Hou de site in de gaten voor de nieuwe prijsvraag.

www.versgeperst.com