• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week verloten wij een pizzanight bij Zanzibar voor vier personen.

De smaak van echte Italiaanse pizza’s met uitzicht op de Caribische zee en de voetjes in het zand. Het kan bij Zanzibar! De pizzabakkers van het restaurant bakken de verste en lekkerste pizza’s voor je waar je bij staat terwijl het barpersoneel je voorziet van een heerlijke exotische cocktail. Wil jij kans maken om met vier personen te genieten van deze verwennerij? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op pizza’s (oriënt, peperoni of margarita) voor vier personen, geserveerd met de cocktail van de week.

Prijsvraag
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
De elfde editie van het boek Dutch Caribbean Art Diary 2012 is uitgekomen. Van hoeveel kunstenaars uit de Caribbean is het werk terug te zien in het boek?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 17 november 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een pizzanight bij Zanzibar voor vier personen verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Hou de site in de gaten voor een nieuwe prijsvraag!

www.versgeperst.com