• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week verloten wij twee kaarten voor het Heineken Regatta Festival op vrijdag 11 november en twee kaarten voor zaterdag 12 november.

Honderden boten, mensen, entertainment voor jong en oud èen de beste lokale en internationale artiesten. De Heineken Regatta 2011 staat weer op de stoep en er wordt groot uitgepakt. Op vrijdagavond staat de reggaelegende Maxi Priest op steigers van het Regatta Village. De reggaeartiest wordt aangevuld door artiest Beniton the Manice en lokale talenten Dreams en Area 51.

Zaterdag vullen niemand anders dan Tito el Bambino en Elvis Crespo het podium. Het programma wordt die avond aangevuld door Ephrem J en Enmeris. Kaarten voor vrijdag kosten 50 gulden en voor zaterdag 75 gulden. Wil jij kans maken op twee kaartjes voor èèn van de legendarische Regatta-avonden? Doe dan mee aan de prijsvraag!

Prijsvraag
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Hoeveel boten namen vorig jaar deel aan de Heineken Regatta?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 10 november 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden twee kaarten voor het Heineken Regatta Festival op vrijdag 11 november, en twee kaarten voor het Festival op zaterdag 12 november verloot. De winnaars krijgen donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Hou onze site in de gaten voor een nieuwe prijsvraag!

www.versgeperst.com