• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een driegangen verrassingsmenu voor twee personen (excl. drank) bij Bar & Restaurant Pampus!

In hartje Willemstad genieten van de Franse keuken met een vleugje Caribbean kan bij Bar & Restaurant Pampus. Neem plaats in het knusse restaurant of op één van de vlonders direct aan het water en laat je verrassen door de meest uiteenlopende gerechten. Wil jij kennismaken met de veelzijdigheid van dit restaurant aan het water? Doe dan mee aan de prijsvraag en win een verrassings driegangendiner bij Pampus!

Prijsvraag
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Van wanneer tot wanneer zijn koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima op Curaçao?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 3 november 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een verrassings driegangendiner voor twee personen (exl. drank) bij pampus verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

  Het juiste antwoord is:

  Je voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Je geboortedatum (voor legitimatiedoeleinden)

  Beveiligingscode (verplicht)

  Voer bovenstaande beveiligingscode in

  www.versgeperst.com