• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op vijf kaarten voor het Halloween ‘Gelazer!’ feest op donderdag 27 oktober in Bermuda + een fles Captain Morgan rum!

Gelazer! in de tent bij Bermuda tijdens de start van het Gelezaet Halloween weekend op donderdag 27 oktober. Gelazer! bestaat uit koningskoppel Shagspeare en Lady Bee, beiden van wereldformaat. Met Gelazer! in de tent ben je verzekerd van een avondje chaos van het hoogste niveau, house, hiphop, dubstep, gekkigheid, gesodemieter en knallen. Heb jij zin in een avondje Gelazer! bij Bermuda samen met vier vrienden? Doe dan mee aan de prijsvraag en win vijf toegangskaarten en een fles Captain Morgan rum!

Prijsvraag
Kans maken op deze geweldige prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
In 2010 en 2011 trad Roué Verveer samen met Murth Mossel, Jandino Asporaat en Howard Komproe op onder de naam Caribbean Combo. Dit jaar is hij speciaal voor Stichting CliniClowns op Curaçao. Hoe heet zijn One-Man Show?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 27 oktober 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden vijf kaarten voor Gelazer! + een fles Captain Morgan verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

 

HELAAS, je bent net te laat. Je lunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag. Vanmiddag nieuwe vraag, nieuwe kansen!

www.versgeperst.com