• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een goodiebag  van Muchachomalo.

In every man there is a boy, a bad boy. Dit is de gedachte achter het merk Muchachomalo. Vrouwen zijn op een bepaalde leeftijd uitgepraat over poppen en barbie’s, maar mannen blijven over auto’s praten en naar jonge vrouwen kijken. Elke drie maanden brengt Muchachomalo een lijn uit voor zowel mannen als vrouwen met zelfontworpen prints. De kracht van het merk zijn de perfecte fits en de kwaliteit. Muchachomalo is niet alleen een fashion product maar een lifestyle, you are what you wear!

Muchachomalo is vier jaar geleden door een jong en enthousiaste team voor het eerst gelanceerd op de Nederlandse markt. Op dit moment heeft het merk al meer dan duizend verkooppunten door geheel Europa en is het merk sinds acht maanden ook op Curaçao, Bonaire en Aruba ta koop.

Door deze week mee te doen aan de prijsvraag maak je kans op een Muchachomalo goodiebag met daarin een two pack boxershort (keuze uit boxer voor man of vrouw) ter waarde van 75 gulden, een strandbal en een lanyard (key cord)

Prijsvraag
Wil jij kans maken op een Muchachomalo goodiebag? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Zangvogeltjes en talenten die op het Tumba Festival 2012 op het podium willen staan, hebben nog tot 30 september om zich op te geven. Wanneer vindt het eerstvolgende Tumba Festival plaats?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 29 september 10.00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een goodiebag van Muchachomalo verloot. De winnaar krijgt donderdag  tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

HELAAS, DE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN! Je kunt niet meer meedoen. Hou de site in de gaten voor de nieuwe prijsvraag!

Met dank aan:

 

www.versgeperst.com