• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een dinerbon van restaurant Landhuis Classics ter waarde van 100 gulden.

In januari opende Landhuis Classics haar deuren. In het sfeervolle restaurant met terras kun je heerlijk vertoeven onder één van de knepabomen. Het interieur is een combinatie van klassiek en modern, zo ook het menu! Landhuis Classics staat voor heerlijk dineren voor een betaalbare prijs. Deze week maak je kans op een dinerbon van Landhuis Classics ter waarde van 100 gulden.

Prijsvraag
Wil jij kans maken op deze prijs ? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Over welke bekende curaçaose componist is onlangs een documentaire gemaakt?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 8 september 10:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een dinerbon van Landhuis Classics ter waarde van 100 gulden  verloot. De winnaar krijgt donderdag  tussen 10:00 en 12:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag. Vanmiddag vind je hier een nieuwe vraag met een nieuwe prijs!

Met dank aan:

www.versgeperst.com