• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Door deze week mee te doen maak je kans op twee kaarten voor de kwalificatiewedstrijd voor het WK Curaçao – Haïti op 6 september in het SDK !

De nationale voetbalselectie aanmoedigen in een bomvol SDK? Op 6 september spelen onze jongens de eerste thuiswedstrijd op weg naar het WK in Brazilië. Wil je ze voorbij tegenstander Haïti schreeuwen? Doe dan mee aan de prijsvraag en win twee kaartjes  voor de wedstrijd.

De prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze prijs is antwoord geven op de volgende vraag:
De wedstrijd tegen Haïti is de eerste thuiswedstrijd voor bondscoach Manuel Reinaldo Bilches. Wat is het geboorteland van de bondscoach?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor maandag 5 september 16:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden twee kaarten voor de kwalificatiewedstrijd Curaçao – Haïti met een totaalwaarde van 50 gulden verloot. De winnaar krijgt maandag tussen 16.00 en 17.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je maandag tussen 16.00 en 17.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer deelnemen aan deze prijsvraag.

Met dank aan:

www.versgeperst.com