• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Door deze week mee te doen maak je kans op een High Cool Tea bij Zest voor vier personen!

Het Engelse High-Tea gevoel met uitzicht op de helderblauwe Caribische zee. Bij Zest kan het! Geniet van ijskoude zelfgemaakte Iced Tea en een heerlijke proeverij van hartige en zoete hapjes: luxe broodjes, taartjes, bonbons en pannenkoekjes. Wil je kennismaken met deze Caribische variant van de High Tea? Doe dan mee aan de prijsvraag en win de High Cool Tea @ Zest voor vier personen ter waarde van 130 gulden.

De prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze prijs is antwoord geven op de volgende vraag:
Wie is de voorzitter van de Commissie Onderzoek Curacao?
Het antwoord vind je op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 1 september 10:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een High Cool Tea bij Zest voor vier personen ter waarde van 130 gulden verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Hou de site in de gaten voor de nieuwe prijsvraag!

Met dank aan:

www.versgeperst.com