• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Door deze week mee te doen maak je kans op twee kaarten voor het concert van Selah Sue op 31 augustus bij Mambo Beach.

Selah Sue oogt als een popje, met haar tengere figuur en blonde suikerspinkapsel, maar klinkt als een doorleefde diva. Op haar vijftiende begon ze met gitaarspelen en liedjes schrijven. Ze ontwikkelde een eigen stijl, waarin ze invloeden van reggae, soul en hiphop verwerkt. Nadat haar carriere via internet een enorme vlucht nam, heeft de Vlaamse zeker niet stil gezeten. Ze zong een duet met Cee-Lo Green op diens soloalbum ‘The Ladykiller’, stond in het voorprogramma van Prince in het Antwerpse Sportpaleis, op het Rotterdamse North Sea Jazz Festival en won begin dit jaar een Music Industry Award als Beste Vrouwelijke Soloartiest. Wil jij een optreden van Selah Sue bijwonen? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op twee kaarten voor het concert van Selah Sue op 31 augustus bij Mambo Beach.

De prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze prijs is antwoord geven op de volgende vraag:
Wat is de naam van het nummer dat te horen is in onderstaand muziekfragment?

Stuur je antwoord voor donderdag 25 augustus 10:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden twee kaarten voor het concert van Selah Sue bij Mambo Beach ter waarde van 45 gulden per stuk verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

HELAAS, je bent net te laat. Deelnemen aan deze prijsvraag is niet meer mogelijk. Vanmiddag vind je hier een nieuwe vraag met een nieuwe prijs!

1 reactie op “Win kaarten voor concert Selah Sue!”

  1. We hebben Selah Sue in Nederland zien optreden. Ze heeft een geweldige stem, een verfrissend en apart geluid en het is zéker een aanrader om haar concert op Mambo mee te maken!!!