• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Door deze week mee te doen maak je kans op een dinerbon van Brazilian Steakhouse L’ Aldea ter waarde van 200 gulden.

De Prijs
Drie jaar geleden begon een groep artiesten aan het ambitieuze project om een stukje uit een Indianendorp naar Curaçao te brengen. Achter een grote deur op de Weg naar St. Catharina, gaat nu een geheim dorpje schuil, het dorpje van Maya’s en Inca’s in L’ Aldea, The Rainforest Mystery. In L’Aldea kun je je ogen uitkijken: handgemaakte illustraties worden afgewisseld met indrukwekkende bomen en stukken regenwoud die je alleen in de Amazone tegenkomt. Behalve je ogen de kost geven, kun je ook je buikje rond eten. L’Aldea serveert een diner met heerlijk gegrild vlees en een grote keuze aan salade. Lijkt het jou wat om te dineren in een authentiek regenwoud? Doe dan mee met de prijsvraag en win een dinerbon van L’Aldea ter waarde van 200 gulden!

De prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze prijs is antwoord geven op de volgende vraag:
Voetballer Robin Nelisse heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld. De oud-speler van Feyenoord, Cambuur, AZ, Utrecht en Red Bull Salzburg wordt door een slepende knieblessure gedwongen te stoppen met voetballen. Hoeveel doelpunten heeft Nelisse in zijn carrière gemaakt?
Het juiste antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 18 augustus 10:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een dinerbon van Brazilian Steakhouse L’ Aldea ter waarde van 200 gulden verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Helaas, de prijsvraag is gesloten. Hou de site in de gaten want vanmiddag vind je hier een nieuwe prijsvraag!

Met dank aan:

1 reactie op “Win een dinerbon ter waarde van 200 gulden!”

  1. Ik heb meegedaan aan de prijsvraag: hoeveel doelpunten Robin Nelisse in zijn carriere maakte. November 2004 was ik voor het laatst op Curacao (ik ben geboren op Curacao in 1944 en ben op 23 jarige leeftijd vertrokken. Nu zijn we (mijn partner en ik) van plan om half januari /febr. 2012 weer naar Curacao te gaan. Mijn partner (nederlander) was er voor het laatst in 1978. Hebben samen toen 9 maanden op Curacao gewoond. Vandaar dat wij het leuk vonden om mee te doen voor de diner bon van L’Aldea. (na 30 jaar gescheiden, weer samen. Groetjes, Hetty Dijkstra-Bos Verschuur