• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Door deze week mee te doen maak je kans op een twee gangen Chef’s Choice diner bij restaurant Tinto voor twee personen.

De Argentijnse keuken is de inspiratiebron voor restaurant Tinto. De beste kwaliteit vlees wordt gecombineerd met de verfijning van de Franse keuken. Alle vis- en vleesgerechten worden bereid op een houtskoolvuur in de fraaie open keuken van het restaurant. Neem plaats onder een palmbladeren dak met een verhoogd uitzicht over zee of geniet aan de waterkant onder de wuivende palmbomen van alles wat Tinto je te bieden heeft.

De Prijs
Door deze week mee te doen aan de prijsvraag maak je kans op een twee gangen Chef’s Choice diner bij restaurant Tinto voor twee persoenen! Chef’s choice dinner is een originele manier om kennis te maken met de keuken van Tinto. De chef stelt een afwisselend twee gangen-verrassingsmenu voor jullie samen, waarbij hij zich laat inspireren door de seizoenen.  Je kunt aan de bediening doorgeven indien er eventuele ingrediënten of gerechten zijn die je liever niet geserveerd krijgt.

De prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze prijs is antwoord geven op de volgende vraag:
Tijdens de hete zomermaanden augustus en september staat Luna Blou in het teken van Europese films. Deze week staat er een film op het programma die gaat over het tragische verlies van geliefden. Hoe heet deze film?

Het juiste antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor donderdag 11 augustus 10:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een twee gangen Chef’s Choice diner bij restaurant Tinto voor twee personen verloot. De winnaar krijgt donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Helaas, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Hou onze site in de gaten voor een nieuwe prijsvraag!

Met dank aan:

www.versgeperst.com