• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een dinerbon van restaurant Tempo Doeloe ter waarde van 100 gulden!

Vlakbij de piscadera baai, op het topje van de Parasara heuvel, vind je restaurant Tempo Doeloe. Het open restaurant dat volledig in Balinese sferen is ingericht, biedt gerechten uit zowel de indonesische als de internationale keuken. Wil jij samen met je vriend of vriendin de zon in zee zien zakken terwijl je geniet van een heerlijk diner en een prachtig uitzicht? Dat kan! Door deze week mee te doen aan de prijsvraag maak je kans op een dinerbon van Tempo Doeloe ter waarde van 100 gulden.

De Prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze prijs is antwoord geven op de volgende vraag:
Ons eiland is binnenkort lid van de CMOU voor Port State Control
. Waar staat de afkorting CMOU voor?
Je kunt het antwoord vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor vrijdag 22 juli 09:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een dinerbon van Tempo Doeloe ter waarde van 100 gulden verloot. De winnaars krijgen vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

HELAAS, De prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Hou de site in de gaten voor de nieuwe prijsvraag!

Met dank aan:

www.versgeperst.com