• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een VIP arrangement voor vijf personen bij Bermuda.

Altijd al een ‘moment of fame’ willen hebben? Dit is je kans. Met het VIP-arrangement bij Bermuda Caribbean Discotheque worden jij en je vrienden een avond optimaal in de watten gelegd. Vanaf de entree tot de laatste uurtjes voel je je een echte beroemdheid!

Nadat je door de VIP-ingang je entree hebt gemaakt, wordt je begeleid naar de heerlijk comfortabele loungebanken in het VIP-gedeelte van de club. Hier krijg je door één van de charmante obers een fles Dewars Whisky, Bacardi of Smirnoff Vodka met frisdrank naar keuze voor vijf personen aangeboden. Of je nu een dansje waagt met de andere feestgangers, je drankje mixt of geniet van het feestgedruis vanaf de VIP-area, deze avond zal je nog lang heugen!

De Prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze bijzondere prijs is antwoord geven op de volgende vraag:
Stichting Opvoedingsondersteuning aan kinderen met een handicap organiseert ieder jaar een vakantie vol leuke activiteiten voor kinderen met een beperking. Wat heeft de stichting dit jaar op de eerste dag van hun vakantie met de kinderen gedaan?
Je kunt het antwoord vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor vrijdag 15 juli 09:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een VIP arrangement bij Bermuda voor vijf personen verloot. De winnaars krijgen vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Helaas, de prijsvraag is zojuist gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Vanmiddag vind je hier een nieuwe prijsvraag.

Met dank aan:

www.versgeperst.com