• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Door deze week mee te doen maak je kans op twee kaartjes voor het concert van Yes-R!

Yes-R (Yesser Roshdy, 1986) uit Amsterdam-Oost staat bekend om zijn swingende flow. Zowel als rapper en als acteur is hij zeer geliefd bij de Nederlandse jeugd. Geïnspireerd door zijn neef Ali B besloot Yes-R op 13-jarige leeftijd dat hij rapper wilde worden. Op zijn 14e deed hij voor het eerst mee aan een talentenjacht waar hij de tweede plaats won. Net als zijn neef had hij de smaak van het optreden meteen te pakken en is hij sindsdien niet meer van het podium af te slaan. Vanaf 2003 sleepte Yes-R verschillende nominaties binnen  (o.a. Grote Prijs van Nederland en TMF award), en volgden meerdere producties en hits. In 2008 werd Yes-R’s single ‘Uit Elkaar’ een grote hit en ook in Suriname werd dit een nummer één hit.

Op vrijdag 29 juli brengt Yes-R een bezoekje aan ons eiland en is hij te bewonderen op het podium van Mambo. Met palmbomen op de achtergrond en zand onder je voeten, zal Yes-R iedereen veroveren met zijn swingende flow. Deze week verloot Versgeperst.com twee kaartjes voor de show van Yes-R!

De prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze prijs is antwoord geven op de volgende vraag:
Uit welk nummer komt onderstaand muziekfragment?

Stuur je antwoord voor vrijdag 29 juli 09:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden twee kaartjes voor het concert van Yes-R verloot. De winnaars krijgen vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

HELAAS, de prijsvraag is gesloten! Je kunt niet meer meedoen.

Met dank aan:

www.versgeperst.com