• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Door deze week mee te doen maak je kans op een heerlijk ontbijtje bij BeachSide Breakfast en een bijzonder kijkje onder water verzorgd door Twindivers!

De winnaars van de prijsvraag krijgen een heerlijke ochtend aan zee, beginnende met een kopje koffie bij BeachSide Breakfast. Vervolgens nodigen Twindivers de winnaars uit voor een uniek kijkje onder water. Voor deze ‘Splash’ is geen duikbrevet nodig. Eenmaal weer boven water wacht er een heerlijk à la carte ontbijt bij BeachSide Breakfast. BeachSide Breakfast staat bekend om zijn ontspannen sfeer en overheerlijke American pancakes, omeletten en meer.
BeachSide Breakfast en Twindivers zijn allebei gevestigd op Pier Marie Pampoen in het gebouw van Restaurant Surf & Turf.

De Prijsvraag
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze bijzondere prijs is antwoord geven op de volgende vraag:
Wanneer zal Koningin Beatrix een bezoek brengen aan alle zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden?
Je kunt het antwoord vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor vrijdag 7 juli 09:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een ontbijt & splash voor twee verloot. De winnaars krijgen vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

HELAAS, de prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer reageren. Hou onze site in de gaten, want vanmiddag vind je hier een nieuwe prijsvraag!

Met dank aan:

www.versgeperst.com