• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een driegangen diner bij Pampus voor twee personen.

Wat is romantischer dan een heerlijk diner op een terras aan het water? Een heerlijk diner op het water! Aan de kade van het Waaigat, vlak voor het terras van Restaurant Pampus, ligt een klein bootje te wachten. Aan boord van het bootje verzorgt Pampus een verrukkelijk driegangen diner waar je samen met je favoriete gezelschap van kunt genieten. Wil jij zo’n diner voor twee op het water? Doe dan mee aan de prijsvraag.

De Prijsvraag:
Dit jaar is het 216 jaar geleden dat de slaven onder leiding van Tula in opstand kwamen. We herdenken deze opstand op Tuladag. Op welke datum wordt Tuladag gevierd op Curaçao?

Je kunt het antwoord vinden op Versgeperst.com. Onder de juiste inzendingen wordt een driegangen verrassingsmenu voor twee personen (exl. drank) bij Pampus verloot!

Stuur je antwoord voor vrijdag 1 juli 09:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een driegangen diner op het water verloot. De winnaars krijgen vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Helaas, je bent net te laat. De prijsvraag is gesloten. Hou de site in de gaten zodat je de nieuwe prijsvraag van de week niet mist!

Met dank aan:

www.versgeperst.com